Rólunk.

Üdvözöljük!

Ha eladná használt gépkocsiját, akkor a legjobb helyen jár!

Cégünk több, mint 20 éve foglalkozik autófelvásárlással, az egyik legmeghatározóbb szereplő ezen a piacon. Személygépjárműveket, teherautókat, buszokat, sőt akár egész flottákat is vásárolunk, márkától és típustól függetlenül, az elérhető legjobb áron. Budapesten és Pest megyében, de akár országosan is állunk az eladók rendelkezésére.

Az Ön autója már idős, sokat futott? Nálunk az sem számít! Kortól és állapottól függetlenül megvesszük használt autóját. Munkánkat többéves szakmai tapasztalattal és nagy szakértelemmel végezzük!

Gyors és teljeskörű ügyintézéssel állunk ügyfeleink szolgálatára. A kapcsolatfelvételt követően akár néhány órán belül kiszállunk Önhöz a helyszínre a megfelelő dokumentumokkal. Pest megye területén belül ingyenes helyszíni kiszállást és állapotfelmérést biztosítunk. Önnek nincs más dolga, csak vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön és mi pár órán belül ott is vagyunk!

Legfőbb ismérveink a megbízhatóság, a precizitás és a korrekt árak. Ne bajlódjon a simlis autónepperekkel! Hívjon minket! Értünk hozzá.

Kerülje el a buktatókat és az eladással járó bosszúságokat, időpocsékolást. Adja el nekünk gépkocsiját kiemelt áron, a legjobb feltételek mellett. Akár azonnali készpénzes kifizetés a helyszínen! Használtautó eladás gyorsan, kényelmesen és egyszerűen! Keressen minket a hét bármely napján, akár hétvégén is!
Igen, jól olvasta! Kollégánk a hét minden napján elérhető! Ha az Ön hívásakor valami oknál fogva épp nem tudja felvenni a telefont, rövid időn belül vissza fogja Önt hívni! Keressen minket bátran akár hétvégén is! Telefonon vagy Viberen keresztül a +36 30 460-4398-as telefonszámon. De felveheti velünk a kapcsolatot akár e-mail formájában is az autobuda12@gmail.com címen, vagy a hivatalos Facebook társoldalunkon: Autó-Buda Autófelvásárlás Messenger üzeneten keresztül.

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk! 5000+ megvásárolt autó! Legyen az Öné a következő! Várjuk a megkeresését!